itulau_fanua

tala fou

Faiga Mata'ituina ma Puipuiga o Masini 3500 Faiga Puipuiga o Masini
Ole faiga ole 3500 ole ta'ita'i ole lalolagi ile su'esu'eina ma le puipuia o malaga misia ma malaga sese ile masini taamilo.Faatasi ai ma le sili atu i le 85,000 faʻapipiʻi i le lalolagi atoa, e maua ai le tau o le puipuiga otometi e ala i le faʻafefeina o masini mataʻituina e puipuia ai faʻaleagaina taugata pe a manaʻomia.
O le 3500 faiga e puipuia ai foi au masini ma faiga e faasaga i malaga sese e mafai ona faʻaitiitia ai lau gaioiga e aunoa ma se mafuaʻaga, e mafua ai le taugata poʻo le leiloa o le gaosiga.
Pe a fa'afeso'ota'i ma la tatou System 1† software, e maua ai fo'i fa'amatalaga mata'ituina tulaga fa'aauau mo le fa'aogaina i se polokalame fa'aleleia lelei.
O le faiga 3500 e aofia ai le tele o filifiliga a le alamanuia o fua fa'atatau o masini fa'atasi ma le fa'atulagaina o polokalame mo toetoe lava o fa'ata'ita'iga mata'ituina masini uma.

tala fou

La Tatou Tautinoga
Bently Nevada e tutusa lelei ma le puipuiga o masini ma le mataituina o tulaga mo le silia ma le 60 tausaga.O la matou feso'ota'iga o tagata atamamai i le lalolagi e fa'amaoni e fesoasoani i tagata fa'atau e fo'ia nisi o latou lu'itau sili ona faigata.Mai le fa'amamāina ma le petrokimia i fale eletise ma fa'ato'aga matagi, Bently Nevada aseta tulaga mata'ituina o lo'o ofoina atu le fa'atuatuaina ma fa'amaonia le mata'ituina o le vibration ma se au'aunaga atoatoa e fesoasoani e fa'aleleia atili le fa'atuatuaina ma le fa'atinoina o aseta e pei o turbines, compressors, motors, generators, ma mea uma. i le va.
I tua atu o vaega uma o oloa lelei o loʻo i ai se 'au o tagata lelei, ma o le Bently Nevada 'au o se tasi o tagata sili ona poto masani i le alamanuia.O lena poto masani e fa'aliliuina i fofo maualuga, fetu'una'i ma fa'afuafua fa'atasi ma se 'au'aunaga fa'apitoa e taula'i i le tu'uina atu o le lagolago fa'atino, faifai pea i le gasologa o le olaga o au galuega.
3500 Masini Puipuiga Faiga Faiga o Mea
3500 Fa'aaliga Puipuiga o masini
3500 Masini Puipuiga System Vaavaaia Vaavaaia
3500 Masini Puipuiga System Relay Monitors
3500 Fa'atonuga Puipuiga o Masini Va'ai Fa'aulu
3500 Masini Puipuiga Fa'atonu Fa'atonu tulaga
3500 Masini Puipuiga Fa'atonu Temperature Monitors
3500 Masini Puipuiga Fa'agasologa Fa'agasologa & Va'aiga Fa'amau
3500 Masini Puipuiga System Recip Monitors
3500 Masini Puipuiga Faiga Feso'ota'iga Gateways
3500 Masini Puipuia Faiga Fa'aesea & Pa
3500 Faiga Puipuiga o Masini Kapeneta & Fale
3500 Masini Puipuia System Fata, Sapalai, TDI
3500 Masini Puipuiga Faiga Fa'atatau Auaunaga
3500 Faiga Puipuiga o Masini Meafaigaluega Fegalegaleai
3500 Masini Puipuiga Faiga Fa'akomepiuta Fa'akomepiuta


Taimi meli: Oke-29-2021